De Competentiedag

Donderdag 15 oktober | Almere


Aanmelden CompetentiedagAanmelden webinar(s)

De Competentiedag

Voor ruimte- en mobiliteitsprofessionals die verder gaan

Het vak van ruimte- en/of mobiliteitsprofessional verandert sneller dan je denkt. Niet alleen vakinhoudelijk. Ook onze manier van werken wordt fundamenteel anders; meer integraal, adaptief, experimenteel. Toch is er vaak nog onvoldoende aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden en competenties op het gebied van projectmanagement, participatie of effectief communiceren.

Herkenbaar? Meld je dan aan voor De Competentiedag op 15 oktober. Een inspirerende (mid)dag verzorgd door drie erkende bureaus met grote ervaring op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties. Zodat je inzichten krijgt in hoe competenties te ontwikkelen zijn en leert succesvolle samenwerkingen aan te gaan. Zodat je in de (nabije) toekomst met nog meer plezier en resultaat je werk doet.

Webinars

In aanloop naar de Competentiedag organiseren we drie webinars, want wat betekent het nieuwe normaal in de 1,5 meter maatschappij voor samenwerken en omgangsvormen in de fysieke leefomgeving?

In samenwerking met de drie partners van de Competentiedag organiseren we de webinars over dit thema. Hierin gaan we samen met jou op zoek naar ‘de impact van het nieuwe normaal op onze fysieke leefomgeving’. Net als op de Competentiedag worden de gesprekken geleid door drie ervaren adviseurs, die namens onze partners elk op hun eigen terrein hun kennis delen en het gesprek met je aangaan.

Geert Dijkstra

Biind

Robert Coffeng

Antea Group

Johan Diepens

Mobycon

Etienne Kreutzer

Stendig-advies

Aanmelden CompetentiedagAanmelden Webinar(s)De Competentiedag is een samenwerking van

  • Stendig
  • Biind
  • Mobycon
  • Antea Group
Terug naar boven