Webinars

We moe(s)ten er aan wennen, de 1,5 meter maatschappij. Wat zou dit nieuwe normaal gaan betekenen voor samenwerken en omgangsvormen in de fysieke leefomgeving? In samenwerking met de drie partners van de Competentiedag organiseerden we drie webinars over dit thema. Tijdens deze webinars gingen we op zoek naar ‘de impact van het nieuwe normaal op onze fysieke leefomgeving’. Lees hieronder meer over de webinars.

30 april | 11.30 – 12.30 uur Het nieuwe normaal in: de fysieke leefomgeving

Door: Johan Diepens (Mobycon) i.s.m. Etienne Kreutzer (Stendig-advies) en Robert Coffeng (Antea Group)

In dit eerste webinar van het drieluik zijn we op zoek gegaan naar de belangrijkste consequenties die de 1,5 meter maatschappij zal hebben op het gebruik, de inrichting, het ontwerp en het onderhoud van de fysieke leefomgeving. Vanuit veel disciplines en werkvelden komen de protocollen op ons af. De fysieke leefomgeving is daar soms even onderdeel van vaak ontbreekt het echter. Wat zou het mobiliteits-protocol kunnen worden en wie spelen daar een rol bij?

Lees hier het verslag en bekijk de replay. 

28 mei | 15.30 – 16.30 uur Het nieuwe normaal in: samenwerken

Door: Robert Coffeng (Antea Group) i.s.m. Johan Diepens (Mobycon) en Etienne Kreutzer (Stendig-advies)

“Schouder aan Schouder, met hetzelfde doel” zongen Guus en Marco 10 jaar geleden. Actueler dan ooit. Want hoe doe je dat dan samen in het nieuwe normaal? Hoe werk je samen op afstand?

Dit tweede webinar, onder leiding van Robert Coffeng (Antea Group), ging vooral over de manier van (samen)werken in de 1,5 meter maatschappij.

Lees hier het verslag en bekijk de replay


25 juni | 15.30 – 16.30 uur
 Het nieuwe normaal in: omgangsvormen

Door: Etienne Kreutzer (Stendig-advies) i.s.m. Johan Diepens (Mobycon) en Robert Coffeng (Antea Group)

In dit webinar bespraken we de social-kant van social distancing en gingen we verder in op het beïnvloeden van gedrag.

Want nu social distancing voorlopig de nieuwe norm is, welke competenties worden dan belangrijk om te beheersen? ‘Samenwerken’ is in een vorig webinar besproken maar hoe ontwikkel je bijvoorbeeld ‘aanpassingsvermogen’ en ‘omgevingsbewustzijn’? En hoe gaan we communiceren op 1,5 meter?

Lees hier het verslag en bekijk de replay

Terug naar boven